Saturday, December 3, 2011

TANJUNG BALAU 2011

ASSALAMUALAIKUM,,
hai blogerss semua,,heheheh..lame rasenye zaty tak tak update blog niekan :)
sebelum itu nak ucapakn SALAM MAAL HIJRAH walaupun dah lambat,,tapi tak 
tak pe kn,,huhuhu,,,,sebab mals nak update blog,,no story morry from me,, -,-
ha sekarang nie zaty ade story cikit,,,,hehheheh
pasal " tanjung balau " ha ande semua pernah sampai tak??or name tempat nie pernah tahu k??
kalau tak tahu ape lagi ande-ande perlu taip google mapp sekarang...hahhahaah
kalau nak cerita pasal tanjung balau sampai 5 tahun pon tak habiss kn,,hikhihkhi
yang penting semua rakyat yg duduk di negeri johor bahru confirmmm tahu kn??
kalau tak tahu,,,hang pe dok negeri lain lah...tak pon tutup muke itu yer =,=
jangan nak buat malu....hahah,,jokes only
oky,,,berbalikss dari titlte diats kenapa zaty nak story itu laut,,,
sebab petang tadi kami telah mnghabis kn mase dgn berkunjung ke laut,,
sebab nak hilangkn bosan sebelum kami semua melangkah ke politeknik...hehheh
serius dah nak tingglkn bumi johor nie,,,
masingg telah dihantar ke negeri laen3,,,
>_<

kalau mcm itu mehh,,kita tgok gambar sikit heeheh
|
|
|
|
|
|
sebelum itu senyum dulu oky,,
-,-
ha,,jenggg,,ini name kawan2 saye..
buat semua nie suai n yana ,,sebab mereka berdua sahaje  yg mandi

oky sekarang nie zaty nak kenal2kn membe yg kite sayang,,n sama-sama nak ge ke politeknik
firstt super duper gulrz sport..hoho
jeng-jeng

nama penuh dye su**** ekh tak boleh tahu lah.
tahu name galamurs sudh lah yer,,
zaty panggil suai
sebab senang n ringkas,,
kalau pangill supeer duper sport gurlz nie coz aktiff sgt dulu mase dekat sekolah..
n mase ge tanjung balau pon naik kereta dia.
terima kasih awak -,-
kalau tak jaln kaki lah kita ramai-ramai..hahah

kawan yang betul kita sayang dari sekolah rendah n sekolah menegah kami still bersame,
kalau dapt poli pon same,,,cume laen tempat lah...tapi tak pe yg penting bahagiakn :)
jom kita kenal gadis molekk n chmell ini >_<
terima kasihh jugak camera fon awak jdi victim for shoot muke kite orang yg grrrr
cute nie >_<


ha itu dia,,name diberi panjag,,tapi singkatt sudh2 lah yer
ya itu yana
chumell takk :)
dia nie orangnye pendek sikit taw,,,sebab itu kite panggil dye budk chumelll
heheheheh
sayang ko ketat2 lah


yg last sekali orng yg paling simple n selamba
ini dia cikgu hazimah :)
bakal 5tahun lagi 
tapi memey akan jadi pon...
kita orang ajkks sebab dye cuti sem...
dia jerk laen dari yg laen..
sebab kami semua bakl student politeknik..
 hahahah

ape pon kami semua gembira,,,
jom zaty tunjukkkn lagi pic kami

mase kami dah naek gile dgn shott hohoh

heheheheh,,peace no warss..
bukan cople taw nie
>_<

di jabatan nelayan tanjung balau =,=

we are bestfiend fo ever -,-

cantekk tak kami,,,okyyy perasaan sudah,,hahah

pandg camera fon itu cepattt


muke sempoi,,,yg paling burukss n gemukk adelah sye -,-

tamat sudahlah cerita saye,,,oky lah dah habiss ayt pon nak taipp nie..
k ape pon aku sayng korang ketat2 n tak akan lupe kan the moment in tanjung balau :)
i love u all"s <3<3
daa,,
salam..

keep smile always

#korang jagn marah ape yg aku postt nie oky,,suai,zimah n yana :)


Monday, November 21, 2011

SAMA ke dgn MUKA saya !!!

Assalamualaikum,,
hai u all's..wahhhhh,,maju sekarang ye ko zaty...hahaha
ape pown tak boleh,,nak tnye nie ande3 semua sehat ka??
kalau tak sehat ape lagi,,,ge jumpe sane doktor..sebelum melarat..
oky dh mkn k?

oky stop dari merepek n aku tnye pasal semua yg tak berkaitan..
hurmmmm,,kite berbalik dari title diatas yerk " sama ke dgn muka saya!!!"
nak tahu kenape tak,,,ha nie aku nak sharelh dgn ande2 semua..
kalau tak nak dgr tak pe lah,,pekakkn shaje telinga ande k..
hikhohkohkhohkho =,=
aku tak kesah pown..

ha ceritanye bermula begini,,al-kisah terdapt satu hajt..
hahah,,tak lah main2 shaje..
nie ha kawan bek aku yg aku syang lah jugak*agaknye lah...
tak de lah,,,kawan ku nie die kate boring sangt...
wey boleh tak ko tolng sent pic ko..
dye kate nak sgt lukis2 nie,,,katenye nak profesional dlm seni
nie,,,tapi hampeh jerk
so aku pon kesian layan jerk ar,,,sent pic lah dekt dye..
tapi dlm hati nak tgok gak pandai ka ini budak lukis,,,huhuhuhu
nak tgok tak lukisan tgn dye yg jadi tak jadi tue..
jhtnye aku..
so ande semua nilaikn lah sndri yek..
meh kite sekodeng sat
|
|
|
|
|
|

ini muke aku yg dijadikn mgse untuk experimnt dye
hahahah,,raye 2010..
kelkarkn

ini gambar yg kawan saya lukis
senyum dulu =,=

1
2
3
jeng-jeng

cubaan pertama

baru lukis muke dah!!

cubaa yg ke-2

taktahulah sme ke tak kn
aishhh,,ade lagi k..

yg ke-3 pule =,=

aku pon tak tahu,,tak de beza kn,,tapi tak pe..
still bagi skongn..hahha

last sekali :)

ini dye,,kawan saya ckap
inilah yg paling jadi,,*bagi dye lah..
bagi aku tak de pown..
hahahah,,jht k..
untk pengetahuan ande,,sila abaikn ayat 
SAYANG ZATTY

kawan saye tue memey suka gurau,,kami suke gurau3..
hahahah..
oky lah korang pown cnfrm dh puas tgok pic yg entah lah jdi ke tak kn..
ade same ke rupanye dgn aku..
tapi tak pelah kn,,sekuarng3nye nmpak juge muke kite nie..
kalau buatnye lukis muke yg entah pape jerk..hahahah!!!
>_<

oky lah dah kehabisan ayat,,,
oky daa
salam..

keep smile always
#nilaikn sendiri k






Thursday, November 17, 2011

tak tahu nak bagi tahu ape!!!!

Assalamualaikum,,
hye korang sehat tak?wah rasenye lame tak update blog nie...bukan ape bnyak cerita 
nak di sharing,,tapi,,hurmmmm..malas sebab tak de mood
huhuhuhuhu >_<
apa pon sebelum tue zaty nak ucapkan tahniah kepade calon UPSR 2011 yg memperolehi
keputusan yg memberansngkn dan cemerlang..tahniah!tahniah!
adek2 belajar betul2 yer...teruskan usha ande..
n lagi satu nak wish gak pade sepupe saye yg chumell + ala india
sebab dapt result yg gempak gak dlm upsr dgn jayanye
4A 1B,,,bersyukur lah yer,,jgn kecewa mybe dah trtulis rezeki setakt itu sahaje
meh kita kenal cikit orangnye yerr
1
2
3
deng!!

oky budak chumellnye yg sebelah zaty
tue pling kecik sekali...
heheheh,,
pic nie maen cekup jerk...
tak jumpe pule dye sorang
so nie pic yg ade mse wedding cousin,,hhuhu
jgn mare

ape pon sekali lagi tahniah!!!congrate for my lovely cousin,,
wink~wink~
oky berbalik dari title diats " tak tahu nak bagi tahu ape "

sebenarnye kita bosanlah...fikir bile e-daftr bagi poly tue oky.,,aisssshhh
boleh pule buat sweyyy,,ade pengguhn,,rase mcm sick of thissss!!!
grrrr,,ape yg ko merepk nie zat,,huhuhu
tapi hurmmmm,,tak tahulh..
lepas tue lagi satu kite bosan lah sgt3,,korang ade tak rase cm nie??
ape yg ko tnye nie....hikhihkhhik



then sebenarnye kita rindu dekat seseorang lah...yg dikatekn 
somebody that i love!!!
bukan boyfriend k..
cume kawan rapt lorhhhh,,since semalm dye masuk universiti for second intake nie
rase mcm tak de kwan pule
tak de dah tempat mengdu domba n marah2..
wahhhh,,jhtnye aku...
so dah tak de dah ayt bunge-bunge yg selalu ko hantar msj dekat aku 
"KAWAN"
aishhhh,,rindu rasenye nak dgr,,yo lah,,dh ko dpt smbung stdy..so keep onn weyy
huhuhuh,,aku doakn ko berjye k...
chayokkkk!!

serius rindu sensangt dgr ayat first ko,,bile tidur..
good nite,sweet dream..
orang kat sini kwan ande sentiase menyayangi ande,,huhuhuh
sodosodosood

oky stop dri merepek nie zaty
oky,,sebelum zaty asyik ckap rindu dekat kwan jerk..
bek stopppp
oky daa,,,kehabisan ayat,,bukan batery k,,huhuhu

keep smile always =,=

 saje nak mnyemakn muke >_<
abaikan shaje,,huhuh

Monday, November 7, 2011

Menghabiskn mase semasa raya haji dengan pergi DEsaru

Assalamualaikum,,,




selamat hari raye haji yer kwan2..heheh
ha mase time rye haji ape korang buat??
cnfirm lah habiskn mase dgn family n yg bgi kaum adam mesti tolong 
dalam aktivi berkorban " lembu"
wink~wink~
ha tahu tak DESARU dekat mane???mestilah tahu lagi3 org jb kn..
kalau zaty tak pule,,kami telah pergi ke desaru sebab my pkcik nak bwak my
cousin jalan2,,,coz lame benar dye tak melawat desaru,,katenye,,
hahahahah,,kelakarkn...
tapi ape pon memey best lah,,,
cume bagi zaty pemndgn mate sakit skit lah dekat pantai desaru tue :(
nak tahu kenape,,
sebab bnyak sungguh warge asing meh,,,,
walaupon itu tempat adelah public area
kuiukuiukiuuiukui...
rase kurng selesa
aisssshhhhhh,,,
apelah ko zaty engt ko sorang jerk boleh ge pantai...
kenape tidk dgn mereka ..hahahhahha
ape pon tak boleh

oky,,,zaty nak sharing skit ape aktivi kite org buat dekt sane..
bukan mndi mande,,tapi melepak n mkn2 smbil dibuai angin pantai..
wahhhhh,,seronoknye...sedgkn panas tak de angin pon,,,grrr :P
nak tunjuk skit gmbr pade korng
jom skodeng
|
|
|
|
|
|
ini sepupu saye,,pnggil dye minah kuat shoot
hohkhohkho:P
b4 nak pogi



jengjengejeng,,
bukan pakwe oky tapi sepupu sye
abg pde minh shoot tdi
name dye wan :P
hok hensem tak??


ha nie makcik sye,,ibu kepada 2 orng cousin sye
wahhhh,,syg betul dye dekt ibunye
ksih ibu >_<

 tue diaaaaaa,,
bile kami dh buat koje gile...
amek kaw..gmbr3
hihkhik


oky tue jer lah gambrnye yg zaty nak tunjuk,,,sebenarnye bnyak lagi
tapi mls pule nak masukkn,,hihkhihki
kalau mcm tue zaty choww,,,dulu..
itu shaje aktiviti yg kami buat mse hari raye korban
harap ande happy
walopn sebenarnye tak..
ade aku kesah..ini wa punye cerita
k daa,,salam

keep smile always

heheheheh :)
sye zaty_baker
chumeelll tak??
wah terperasaan sudh


















Saturday, November 5, 2011

Awak tanya saya jawab

Assalamualaikum,,,

zaty nak share kat korang nie bahawa saya telah ditag dalam satu game ape entah yg title nye
" Awak tanye saye jawab "
aiyoooo ape nie...
saya telah di tag oleh seorang jejajke wahhhh??
ini orangnye MR incik Gula ,,,


RULES

1. Post this rule
2. Write 11 things about yourself
3.  Anwer the question the tagger
4 . Create 11 new quetions  for the pepople who you tagged to answer
5 . Choose 11 blogger to tag and link them on the post
6 . NO TAG BACK YET!!!!

time for try this game,,
let chechk out >_<



11 THINGS ABOUT ME
   
SEORANG BUDAK PEREMPUAN 
I WILL BE GOING 8TEEN YEARS OLD IN 9 NOV,,,,ha jgn lupe wish yer,,hihkhihki
KERAS KEPALE AND SUKE HATI NAK BUAT APE
ANAK YANG PALING MANJE dlm famly
SUKE MELANTAK CHOC TIDAK KIRA MURAH TAK POWN MAHAL * KUTELAN SAJE
BENDA YANG TAK PALAING SUKE ADELAH HAIWAN YG BERLENDIH * LIKE GELI act ular
WAHH SUKE SHOPPING 
SUARE SAYE PALING KECIL,,hahahha
SUKE WARNE BIRU , PURPLE N PINK
TAK SUKE GEDIK2 NIE
TAK SUKE LIHAT NUMBER BANYAK2 BUAT SAKIT KAPLE..(pdhl beljr sub yg ade nmber)huuhuh


APE MATALAMAT HIDUP ANDE
ape ekh???kalau ade biar lah rahsia

AWAK NAK ANAK BERAPE ORANG, DN LAKI BERAPE SERTA PEREMPUAN
kalau boleh nak enam org, 3 boy 3 gurlz..fair :)

SUKE GULE2 TAK??
jawapan nye memy lah suke,,sebab sweet mcm sye..grrrrrr:) sebb boleh hilng kn stress

LELAKI MCM MANEKH YG ANDE MAHU JADIKN SUAMI
mestilah laki2 yg beriman dn boleh mndidik sye kearh kebaikn n so onn!!!
mlss mhu jwb pnjg2

LAGU APAKH YG ANDA SUKE LAYAN
lagu indiband lagu yg ade sentimetal sikit,,,huhuh

STDY DEKAT MANE N KOS APE YER??
dekat politeknik port dickson,,kos akauntasi
jgn lupe lwat sye yer,,huhuhu

APA YG AWAK TAK SUKE PASAL SAYE
no komen,,tak tahu sgt pasal diri ande,,kuarng mngenali

KALAU AWK TERNAMPAK SEBATANG POHON YG BESAR DIHADAPAN ??AWK APE TNDAKN??
my reaction wahhhhhh,,besarnye ????

KENAPE AWK SYG BF/GF LEBIH DARI SEGALENYE
no bf, salah sye syg segalenye3 adelah ALLAH

SANGGUP JAGE IBU BAPA AWK SEMASE MEREKA TUA
jawapnye bukan snggup,,itu adelah stu tnggug jwab setiap anak n wajib!!!
,,,derhaka sesungguhnye mgabaikn mereka

RUKUN ISLAM DAN IMAN ADE BERAPE,KEMUKAKAN
5 bagi rukun islam dan 6 bagi rukun iman..
errrrrrr
kemukakn >_<


oky ini pertanyaan ande diats soalnnye,,,semua sdh ku jwab..
so sape nak try tag lah sendri yer
jenuh ku menjwab
k daa,,
salam


keep smile always























RAYA haji


Assalamualaikum,,,
wahhhh raya haji lah esok,,,
zaty nak wish selamat hari raye  haji

oky daa,,salam

keep smile always



Wednesday, November 2, 2011

ALAHAMDULILAH

Assalamualaikum

1
2
3
^_^

asal ade muka zaty  nie??
kenape ekh
saje nak tunjuk muke ceria saye,,,,,

 scene yg paling zaty suke
wahhhhh :P

first of all,zaty nak ucap alhmdulilah syukran,sebab happy sangat dah dapt surt feedbck dari politeknik 
tempat zaty nak smbung further stdy?
ha ande yg mohon ke politeknik dh ,,kalau belum tak pe tunggu yer,,,dlm bulan nie sampai lah..
sabar itu separuh dari iman,,betul tak!!!
cehhhhh,,aku sendri pon risau kalau surt tue tak smpai..
hahahhahah,,ape pon wa happy meh,,,tak payh nak risau2 lagi..
so just kena prepare untk barng ape yg perlu bawa n uruskn segala kejadah ke bagai... 
oky daa :)

tue jerk nak sharing
hati nie dah berbunga sgt
# amek kawwww


P/s my friend tunggu yer pasti surt anda akan smpai punye

keep smile always
>_<

Tuesday, November 1, 2011

WElcome NOvember say goodbye to OCtober

Assalamualaikum,,,


cari dekat google...






holalalalalall...
lame rasenye zaty tak update status nie kan..hehehhe
so tibe mase untuk merapu dan cakap benda yg entah pape je lah...
huhuhuuhuhuh
ha korang ape khabar sehat k?
cnfirm lah sehat..
aku tanye aku jawab..
daripade trus merapu tak habis2 nie..
baik kita terus tuju pade title yg bertajuk bulan NOVEMBER ^_^
ye la sebab dah tiada lagi bulan oktober 2011 semalam kita semua tinggl kan..
mesti korang ade bnyak kenangn yg sedih n best kn????
itu sudah pasti..grrrr..
hehehheeheh
ha dok habak masuk bulan baru nie nak cerita nie hampa semua ade tak sedare or family, friend tak 
pon yg glamor sikit ape itu kekasih hati tak pown boyfwen :P
hahhahaha....
yg lahir bulan november lah,,
kalau ade jgn lupe wishhh,,
orng kate sbgai tande ingtan..
kalau zaty ade nak tahu tak sape????

terang lagi bersuluh ,,hehhehhe
ce teka,,ce teka,ce teka

nak tahu sape meh zaty tunjuk pic cikit

|
|
|
|
|
|
^_^

buruk seh muke,,pic lame,,grrrrr
godeh terjumpe..


ternyate orngye ade lah zaty ,,hahahah
terperasaan sudh...

ape yg den nk khabr ye la besday zaty tinggal lapn hari saje,,,
sat lagi saye dah besar n bertamabah matang..

tue jeq lah...
anayway goodbye october welcome to november

^_^

wink~wink~
 oky daa

keep smile alwasy 

# dah kehabisan ayat lorh

Tuesday, October 11, 2011

OMG ( ohh my good )

ASSALAMUALAIKUM,,,


ha nampak tak entry pasal hukum ohh my good...
sebenarnye adelah tidak baik untuk orang islam..
kerana ia seolah2 kearah  bukan tuhan kite
sebenarnye zaty pon selalu sebut perkataan nie...
bila dah tahu rahsia sebalik nie..damn...
ia bukanlah satu perkataan yg good...
so kita sebagai umat islam perlulah mnyebut subhanallah, Allahuakbar
lagi berkat dalam hidup...
so marilah kita same-same hindarkan daripada menggunakn sebutan
 OOOO  MY GODD!!!
wahai umat islam
termasuk diri aku sendIri
and one more thing we must be careful  before use something the sentecess without find the meaning

oKY  KEEP SMILE ALWAYS
^_^

Saturday, October 8, 2011

KEBESARAN ALLAH

ASSALAMUALAIKUM


zaty nak share nie,,korang try lah kalimah nie..

pasti korang tak mampu nak berkata pape
mase zaty try buat nie hnye mampu berkata subhanallah,astgfiruallah
^_^

daa,,salam..

KEEP SMILE ALWAYS
*jasa ande semua amt diperlukn

Wednesday, October 5, 2011

kecewa + frust + sedih

Assalamualaikum,,,,
oky lame  dah lama rasenye zaty tak update blog nie,,,mybe sebab hurmm..entah lh kn..
oky sekarang dah masuk bulan 10 mean tinggl 2 bulan nak masuk thun baru,,,
happy new yer,,
rasenye macm kejap jeq dah nak akhir tahun..
stdy tak lagi,,
oky berbalik  tittle diats zaty nak cerita nie kenape ade semua sebab boleh
kecewa + frust + sedih 
wahhhh,,nak melalalk bile cerita...
erm ingat  tak zaty pernah cerita dengn tarikh 4 oktober 2011
remember that?????owhhhhhh,,,
kejap yer ketawa sat,,hahahhahahahah
my jpj test huhuhuhuhuh...
kereta,,,
i failde,ermmm sedih sgt,,dah lah dpt number 38 masa tue..lepastue time zaty nak test hujan lebat..
first smpai tempat lesen dh memey takot + nak mati lah wey ...
tapi tak mati lagi,,still hidup..huhuhu
mase dekat litar bukit  + parking  still tak de prob,,when heavy raining came at 3 corner,,
omg i got a problem,,,
saya dah tak nampak mase nak belok...
tingtintigingtingitngit
wahhh,,tiang jatuh lah weyy..huhuhu
sebab kena langgr dengan aku..wisel bunyi...huhuhu
muke selambe mcm nie nak tgok mase jpj tiup wisel..
|
|
|
|
|
|
|
teruk gile,,hahahah,,nie act
jgn mara :)


masa dalam kereta memey dah agak cnfirm aku langgr tiang nie...
hahahahaahha,,sedih sgt...
dh kena repeat...
yg tak tahan 
semua tak  berhabis tgok yg aku langgr tiang..
mcm tak pernak tgok..

very very very very very bad !!!!
sebenarnye malu,,
oky lah 
dah tak de ayat n nak menangis

oky daa,,
salam

GOOD LUCK FOR ME IN NEXT JPJ TEST

KEEP SMILE ALWAYS
^_^

*jangn jadi macm saye yer langgr tiang 3 penjuru
make a moral of the story


CHAR
KUEH 
TAEW


Wednesday, September 21, 2011

Awan cerah bertukar kepada awan mendung :(

Assalamualaikum,,



owhhh,,oky hari nie zaty nak share cerita dgn ande semua,,aishhhh...
to me wenesdy is bad luck to me why??
bukan sial or what ever k...
cume the day is so bad to me...
hurmmmm,,,,
oky berbalik pade title 
awan cerah bertukar kepada awan mendung :(
nak tahu kenapa dgn semua tue,,oky zaty nie dalam proses 
untuk mnjadi seorang pemandu yg berhemah??
hhahahahah,,
maksudnye masuk kelas memendu kereta untuk dapt lesen P
wahhhh,,syooookkk tue,,tapi ade sdkit prob..
my prob is lemah dlam bhagian park,,,aiyooo...
zaty mcm mane nie...
tadi mase belajar park tgh hari tue..
boleh pulak satu titis hujan mengalir keluar...
terus jatuh ke bumi ,,ha fham k???
hahahah,,buat2 fhm jeq yer...
aishhh,,tak fhm ar mybe coz aku tak dpt2 tntg care nak masuk park,,,
betul pressure n stress dgn smua n..
tapi memey memalukan  yer,,
apelah,,ape pon tak boleh..
air tue jatuh ke bumi dh lah mase bwa kereta lak,,
oky smua orng kat situ membri prhatian...
ishhhh,,dh lah nak Jpj 4 oktober 2011
betul2 seriyau habis,,errrmmmm
sedih sgt,,,
ape pon zaty good luck k..
u cn doit..

oky daa..
no in mood bubye..



dah 
nak 
JPJ

T
a
k
U
T

^_^



Tuesday, September 20, 2011

tragedi malam raya

Assalamualaikum,,,,


|
|
|
|
|

oky zaty tunjuk gambr tue bukan untuk tatp muke zaty yg cun tue,,hahh
pasan pulak yer...
sebenarnye nak suh tgok tangan zaty tue.,,
korang tgok elokkn,,n masih lagi baek keadaanye,,
tapi bile malam raye ia bertukar jadi......
j
e
n
g

^_^


wah dah cacat,,ha nak tahu tak kenape??
nie gara2 bunge api lah,,orang pown maen bunge api gak kn?
tapi tak lah sampi cm nie...
wahhhh dhsyat tak zaty :)

hahahahahah,,oky zaty masih berfikiran waras lah sampai nak buat tgn macm nie..
huhuhuhuhuhu,,kwlas ko jah..
ini disebabkn anak buah ku yg comel lah..
aiyooooo,,,dye telah hncurkan tgn mak usu dye..
sedih..
malam raye bertukar menjadi malam yg malang   bagi aku..
sakitnye jgn ditnye..
hurmmm,,,,
ape pown,,,
mak usu tolng bakr bunge api mahu jge sfety mereka..
tapi aku pule jadi mangse..
nasib betul grrrrrrr,,,


ape pown mak usu still syg kat korang..*cehh sebenarnye marah *

oky tue jeq nak tunjuk,, k choww,,dulu..



dari zaty 
keep smile always yer :P

pesanan * budak kecik bwah 7 thun laen kali tak yah berangan nak mean bunge api yer..
so dangerous...
^_^