Tuesday, September 20, 2011

MENYUSAHKN !!!

                                                                         Assalamualaikum,,,
Oky benda pertama yg aku nak cakap adalah,,,selamat hari raya :)..heheheh..sorry n strawberry sebab lambat sangat wish hari raye...oky sebenarnye lamekn aku tak update blog nie,,hahahah..sebab tue semuanye dah lame...n last sekali nak wish gak selamt hari malaysia :P..bangge lah wey ,,jadi nak jati malaysia..hurmmmm :P..kelas ko jah...oky stop dari merepek smpai tak de sape nak bace,,tak nak bace dh...ade aku heran,,hahahah..ape pown tak boleh..first aku nak selesaikn misi dgn title MENYUSAHKAN!!!!!! oky geram sangat,,,dah lah tension dgn lambtnye masuk belajar di politeknik..
nak tahu ape yg mnyusahkn sgt tue..oky sistem politeknik..bile mereka mngekmskini sistem tue jadi macm serabut..sebab kali nie kami akn dftar saing untuk stdent yg mhon secnd intake mase tak dpt,,dengar aku nie masuk belajr bulan dis,,,mak ai,,lame tue wey..dah kate ko bdk intake dis,,so betul ar tue..hahahah,,,,yg bengang sgt tue adelah tak boleh nak cek status kite dekat poly,,disebabkn sistem baru kerajaan arghhhh,,,...geram betul,,,takot2 nati feedback tue tak smpai aku tak smbung belajar...aishhhhh.....





want 
it 
form
6


sodosododdo...why???
dulu nak keluar sgt,,skng nak balik..
hurmmmm...


 i 
miss 
form 6

tak pe lah,,jalan pilihan is politeknik...oky kemon norizzaty abu bakar u can doit!!!!
chayoookkkkk!!!
oky sebelum nak ngis...owwhhhh..politeknik jgn bagi wa serabut meh ngn sistem baru nie...lu bikin wa mahu nangis mehhhhhh !!!!








oky daa,,salam...
keep smile always

2 comments:

  1. jgn sedey...kerajaan nk memudahkan sistem diorg....

    ReplyDelete
  2. owhhh,,ye k,,tapi kdng2 complicated sgt

    ReplyDelete